Sporten

Bij onderwatersportvereniging de Heiduikers houden we ons bezig met veel aspecten van watersporten. De Heiduikers is opgericht in april 1973. Onze thuisbasis is Ede. Zoals u op de website hebt gevonden houden we ons bezig met duiken, jeugdzwemmen, onderwaterhockey en snorkelen. De meeste van deze opleidingen voeren we in zwembad de Peppel uit. Omdat er veel spullen gebruikt worden bij onze vereniging ligt er naast het zwembad onze opslag, het "Heischip", wat ook voorzien is van een vulinstallatie waarmee we onze duikflessen zelf kunnen vullen!

De totale vereniging telt ongeveer 90 leden. De brevetten die wij uitgeven zijn internationaal geaccepteerde NOB/CMAS-brevetten (Nederlandse Onderwatersport Bond / Confederation Mondiale des Activites Subaquatic). Onze leden kunnen met elkaar overleggen onder andere op ons forum.

Zondagmorgen 9:30-10:30 trainen we wekelijks onze snorkelvaardigheden en maandelijks duiken we in het zwembad. Het bad is 3 meter diep, dus trimoefeningen kunnen prima geoefend worden.
Terug naar boven